Rutes a Cavall pel Montseny
Ruta a cavall pel Montseny Els Enamorats
És una passejada a cavall pel Montseny de curt recorregut però no per això menys emocionant. Es tracta d’un passeig on podem gaudir molt del sol i de les vistes del Turoño de l’Home, ja que serà una excursió pels camps de conreu del voltant del nostre centre. És un paratge preciós on travessarem el riu Tordera. L’Excursió és molt tranquil·la, ja que és ralitza per un terreny molt pla on gairebé no hi tenim grans desnivells. Perfecte per una primera experiència.
Ruta a Cavall pel Montnsey La Font Fresca
En aquesta excursió a cavall podrem gaudir de la plana del Montseny, és un passeig molt tranquil i placentari ja que no ens trobem grans desnivells. Passarem per la bora dels camps de conreu dels grangers de la zona, creuarem el riu tordera, anirem per la bora del riu uns 150 metres fins trobar la font seca, en aquest punt ens …
Ruta a Cavall pel Montseny La Vall
Aquesta excursió a cavall és perfecte per principiants ja que la realitzarem per la vall de Santa maria de Palautordera, sense arribar a endinsar-nos a la muntanya, però on podrem creuar el riu Tordera, gaudir de les vistes que ens permet el fet de estar a cel obert …
La Ruta a Cavall del Turó
La ruta a cavall del Turó és molt agradable a l’hora que divertida, en aquesta excursió començarem pels camps que envolta el nostre centre una plana meravellosa on podrem gaudir d’unes bones vistes del que ens envolta com és el turó de l’home, collformig, el matagalls o el pla de la calma.
Ruta a Cavall pel Montseny el Castell
EL CASTELL: Una ruta amb bastant desnivell, molta estona amb pista ample, també per dins del bosc per una zona molt maca, creuant el riu 2 vegades, passant també per uns camps d’oliveres fins a trobar-nos el castell, és una de les rutes que més ha agradat els clients.
La Ruta a Cavall del Castell de Montclús
Començarem la ruta a Can Puig del Temple (Sta.Maria de Palautordera) espai on es troben els cavalls. A les 10h començarem el camí cap a l’ermita de Sta. Magdalena (Mosqueroles). Un cop allà podrem gaudir d’una gran vista de la plana de Sant Esteve.
Reserva una ruta amb cavall pel Montseny
Et fem partícip d’aquesta meravellosa vivència compartida